Klobásy
Řeznictví a uzenářství pana MICHALA FOITLA provozuje porážku jatečných zvířat, BIO porážku
a zpracovává zvěřinu. Vyrábí veškerý řeznický sortiment ( párky, klobásy, špekáčky, šunky,
uzená masa, zabijačkové speciality) včetně fermentovaných klobás a salámů. K dalším aktivitám patří také příprava selátek a masa na rožnění. Fermentované klobásy jsou vyráběny z lokálních produktů, od lokálních dodavatelů. Vyrábí se pomocí fermentace a jsou určeny ke konzumaci za studena, ne k tepelné úpravě. Podíl masa je 95%, zbylých 5% výrobku tvoří sůl a koření.
Kde lze koupit: J. V. Kamarýta 70, Velešín (Po-Pá 08:00-16:00)
(12) Foitl řeznictví a uzenářství | Facebook
Prodejna ESO - Krajinská 11, Č. Budějovice
Zahradnictví Krumlov - Chvalšinská 222, Český Krumlov
e-shop: www.novohradsko-doudlebsko.cz